Koningsdag 2024 in Simpelveld, vrijwilligers gezocht!

Ook dit jaar organiseert het Oranjecomité Simpelveld samen met Stichting Jeugdcentrum de Toekomst weer de koningsdagactiviteiten voor de jeugd van Simpelveld. Traditiegetrouw vindt koningsdag plaats op de dag dat onze koning Willem-Alexander jarig is. Te weten zaterdag 27 april 2024. Er is weer een gevarieerd programma voor de kinderen. Met diverse spellen, een levend tafelvoetbal en dit jaar voor de tweede keer een kleine vrijmarkt. Maar over het programma volgt later meer informatie. Eerst doen we een beroep op jullie als inwoners van Simpelveld. De organisatie van koningsdag ligt in de handen van een kleine groep vrijwilligers. Maar op de koningsdag zelf hebben we meer mensen nodig om het programma in goede banen te leiden. We zoeken mensen die bij een spel willen staan. Bij de vrijmarkt willen staan. Mensen die eventueel kunnen schminken. Mensen die toezicht willen houden bij springkussen of levend tafelvoetbal. Kortom, er zijn veel handen nodig. Dus als je die dag zou kunnen. Meldt je dan hiervoor aan via e-mail bij Patrick Leclaire: p.h.m.leclaire@gmail.com. Want zonder jullie hulp is deze gezellige dag voor de kinderen helaas niet meer mogelijk. De activiteiten vinden plaats van 13:00 uur tot 17:00  uur. Daarvoor en daarna bouwen we samen op en ruimen we samen op. Maar als je alleen tussen 13:00 uur en 17:00 uur beschikbaar bent is dat ook geen probleem! Hopelijk zien we je als vrijwilliger op koningsdag. En mocht je meer informatie willen. Dan kan dit ook via het e-mailadres in dit bericht.